Hoe u begrafeniskaarten kunt bestellen

Als u niet zeker weet wat u voor de begrafenis moet bestellen, wilt u misschien overwegen begrafeniskaarten voor de overledene te bestellen. Hoewel begrafenisprogramma’s altijd nodig waren, bestellen veel mensen deze herdenkingskaarten als een zinvolle aandenken. Over het algemeen bevatten deze kaarten basisinformatie over de overledene en kunnen ze gemakkelijk in een portemonnee of boek worden uitgegleden. Een begrafeniskaart kan ook een persoonlijke boodschap of inspirerend citaat bevatten. De meeste begrafenishuizen vermelden deze items op hun algemene prijslijst.

Herdenkingskaarten zijn vergelijkbaar met begrafenisprogramma’s en ze kunnen worden gepersonaliseerd met een foto van de overledene. Meestal worden ze naar familie en vrienden gestuurd voor gebruik bij herdenkingsdiensten, bezichtigingen en wakker, maar kunnen ook dienen als uitnodigingen voor diensten. Sommige soorten begrafeniskaarten zijn gebedskaarten, die geworteld zijn in de katholieke geloofstraditie. Ze bevatten meestal een religieus symbool en persoonlijke informatie. Gebedskaarten zijn het meest voorkomende type herdenkingskaart.

Hoewel u begrafeniskaarten kunt bestellen bij het uitvaartcentrum, kunt u ze liever zelf maken. U kunt een foto -editor gebruiken op een website zoals Shutterfly om een foto te uploaden en in een kaartontwerp te laten vallen. Dit bespaart u tijd en zorgt voor efficiƫntie. U kunt ook uw eigen gedicht of gebed schrijven om in de kaart te worden opgenomen. Nadat u de kaart hebt gemaakt, kunt u ervoor kiezen om deze te laten lamineren, knippen en afdrukken.

Scroll naar top